Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

get business AfspraakGeregeld©
Onze campagnes - Van idee tot resultaat!

Bent u op zoek naar mogelijkheden hoe u op korte termijn:

• Uw (nieuwe) producten en/of diensten uniek onder de aandacht kunt brengen van uw doelgroep?
• Uw bedrijf, producten en diensten kunt profileren in nieuwe markten?
• Uw beurs of evenement deelname succesvol kunt laten verlopen?

Welkom bij get business!

Succesvolle campagnes worden gerealiseerd door je goed te verdiepen in de materie en het doel heilig stellen! Daar zullen wij dan ook mee beginnen, wat uiteindelijk zal leiden tot een succesvolle campagne die ervoor gaat zorgen dat u aan tafel komt met bedrijven die serieus geinteresseerd zijn in uw producten en/of diensten.

Wij nemen alle werkzaamheden voor u uit handen. Hierbij kunt u denken aan o.a.:

Vooronderzoek
- Het gaat niet om ons, maar om u -
Dit is de basis van elke campagne. Wij leven ons graag in, in uw bedrijf, product en/of dienst. Wie is uw doelgroep en wat zijn de specifieke behoeftes en kenmerken van deze doelgroep? Dit "mini-onderzoek" helpt ons een beeld te krijgen wat er leeft bij uw klanten en potentiele klanten. Met deze informatie kunnen wij gezamenlijk een strategie bepalen.

Strategie en creatief concept
Op basis van het vooronderzoek bedenken wij de strategie van de campagne, inclusief de creatieve vertaling. Wij maken enkele conceptschetsen welke wij gezamenlijk tot leven laten komen.

Communicatiemiddelen
Wij verzorgen alle communicatiemiddelen voor de campagne. Dit kan gaan om bedrukte media (folders, brochures, e.d.), online media (campagne webpages) of een combinatie van beiden. In alle gevallen verzorgen wij de middelen. Gebruiken wij bedrukte media dan verzorgen wij het ontwerp, het drukken, afwerken en de uiteindelijke verspreiding. Wordt er ook gebruik gemaakt van online media dan verzorgen wij ook de creatie van campagne websites, emailings, inclusief de verspreiding van de emailings en het monitoren.

Opvolging en afspraken
De meeste campagnes houden op bij de voorgaande stap. Heel erg zonde omdat men de "call-to-action" overlaat aan de ontvanger zonder deze verder te triggeren. Veel campagnes zijn daarom ook geen succes! Wij gaan nog een stap verder, namelijk het resultaat van onze campagnes zijn zeer goed te meten - Wij leveren kwalitatieve bezoekafspraken voor uw buitendienstmedewerkers naar aanleiding van onze voorgaan de activiteiten.

Kortom - AfspraakGeregeld©


AfspraakGeregeld© campagnes zijn kortlopende - intensieve campagnes. De gemiddelde duur is 6-8 weken van vooronderzoek tot het boeken van afspraken.

Ook al heeft u intern of extern reeds uw leadgeneratie georganiseerd dan kunt u gebruik maken van AfspraakGeregeld©. Ideaal voor tijden waarin u wat extra kracht aan uw propositie wilt toevoegen. AfspraakGeregeld© wordt veel ingezet door bedrijven als voorbereiding voor:

• beursdeelname
• klantendagen
• overige evenementen
• lancering nieuw product
• lancering in een nieuwe regio

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij informeren u graag wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij reeds voor anderen hebben betekend!
Inschrijven voor get business newsletter

© 2011 get business - Alle rechten voorbehouden