Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

get business fieldsales / outsourced sales
How businesses get business done

get business maakt budgetteren eenvoudig en, in tegenstelling tot klassieke agenten of distributeurs, representeren wij U, hebben uw visitekaarten en betrekken u op het snelst mogelijke geschikte moment in het verkooptraject. Elke prospect of klant welke wij beheren is uw prospect of klant en wij geloven in u te ondersteunen om sterke relaties op te bouwen met uw klanten. Dit verzekerd u van de beste concurrentie positie om uw targets te halen, met andere woorden, to get business.

get business werkt samen met startende ondernemers, MKB bedrijven en grote corporaties welke allemaal hetzelfde nastreven. "Het winnen van markt presentie en het genereren van nieuwe klanten binnen bestaande en nieuwe markten". get business reduceert de vaste kosten van o.a. opzetten van een nieuw sales team of uitbreiding van het bestaande team. get business reduceert risico in uitbreiding zonder complicaties van het aannemen van aanvullend personeel en het vastleggen van overige overeenkomsten.

Wilt u ook:

• Uw overhead verlagen?
• Uw omzet verhogen?
• Uw marktpresentie verhogen?
• Uw "best-fit" klanten vinden?

Welkom bij get business!

Door het ontwikkelen van een nauwe samenwerking met uw team en doordat wij de tijd nemen om uw organisatie te leren kennen kunnen wij u een objectief overzicht geven hoe wij gezamenlijk de meest succesvolle verkoop strategie kunnen ontwikkelen. U wilt nieuwe markten ontwikkelen? Wij ondersteunen u met de juiste marktkennis en reduceren daardoor doorlooptijden en kosten van de nieuwe markt ontwikkelingen.

get business maakt het mogelijk dat bedrijven zich kunnen blijven richten op bestaande markten terwijl de ontwikkeling van nieuwe markten wordt uitbesteed. Dit reduceerd vaste kosten terwijl u ook veiligsteld dat bestaande markten dezelfde service blijven ontvangen.

Groot voordeel van deze samenwerking is dat het gebaseerd is op het identificeren van best passende lange termijn klanten in plaats van vaak identiteitsloze verkoop van agenten.

get business is geen agent!


Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij informeren u graag wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij reeds voor anderen hebben betekend!
Inschrijven voor get business newsletter

© 2011 get business - Alle rechten voorbehouden